خدمات تجاری سازی دانش بنیان

image
image
image
image
image
image

خدمات پیشگامان برای شرکت های دانش بنیان

برندسازی در جذب سرمایه

برندسازی

استراتژی در جذب سرمایه کسب و کار

استراتژی

توسعه

image
image

شرکت های دانش بنیان چه شرکت هایی هستند؟

شرکت‌هایی که به آن ها دانش بنیان میگویند، آن دسته از موسساتی هستند که بر پایه دانش، فناوری و نوآوری تلاش دارند تا جایگاه علم را در تمام ارکان جامعه بهبود ببخشند.
به موجب ماده 1 قانون حمایت از موسسه‌های دانش بنیان؛ شرکت‌های دانش بنیان در دسته یک تعاونی یا موسسه خصوصی قرار دارند که فعالیت خود را برای توسعه همزمان علم و ثروت، محقق کردن اهداف اقتصادی و علمی و به‌تبع ایجاد یک دانش اقتصادمحور، خدمات تجاری سازی دانش بنیان از طریق طراحی و تولید کالاها و خدمات و همچنین توسعه نوآوری و اختراع سامان می‌دهند. براساس این تعریف شرکت‌های دانش بنیان در پی ارزش نهادن بر علمی هستند که در حال تولید آنند و این هدف در حوزه فناوری‌های برتر و طراحی نرم‌افزارهای مرتبط مشهودتر است.
در راستای این اهداف، شرکت‌های دانش‌پژوه می‌بایست از ظرفیت‌های علمی کشور همچون اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، مخترعان، نوآوران و واحدهای پژوهشی بهره بگیرند و در جهت تجاری‌سازی ایده‌های علمی و تامین یک منبع درآمد برای موسسه‌های پژوهشی گام بردارند.

ایده دانش بنیان خود را برای ما ارسال کنید.

تجاری سازی ایده دانش بنیان

یکی از مهم‌ترین اهدافی که هر شرکت دانش بنیان در سر می‌پروراند، تجاری‌سازی است. منظور از تجاری‌سازی چیست؟ زمانی که یک شرکت دانش بنیان در صدد است تا فناوری یا ایده پژوهشی خود را به بازار یا شرکت‌های سرمایه‌گذار ارائه کرده و در قبال آن هزینه‌ای را از آن‌ها کند، یک فرایند تجاری سازی محصولات دانش بنیان را طی خواهد کرد.
به‌طور مثال شرکت دانش بنیانی را در نظر بگیرید که برچسب‌های هوشمندی را برای مواد شیمیایی طراحی کرده و اکنون به یک نتیجه غایی دست یافته است. این شرکت تصمیم دارد تا این برچسب‌ها را به آزمایشگاه‌ها که جامعه هدف کسب و کار خود است، عرضه کند و از این طریق محصول خود را به بازار ارائه دهد. به این پروسه، یعنی ایده‌پردازی، طراحی اولیه، ارزیابی تولید، انتخاب بازار هدف و عرضه به بازار تجاری سازی طرح های دانش بنیان گفته می‌شود.
در طی خدمات تجاری سازی دانش بنیان، شرکت‌ها و موسسه‌های پژوهشی نتیجه ایده‌ها و تحقیقات خود را به صورت یک فناوری پیچیده یعنی دارای یک سطح متوسط روبه بالا به جامعه عرضه می‌کنند. در اثنای همین تجاری‌سازی است که اقنصاد جامعه نیز به فناوری‌های داخلی مزین می‌شود و به یک توسعه پایدار می‌رسد.

ایده

...

image image

طرح کسب و کار

...

image image

طرح اولیه

...

image image

طرح توجیه مالی و اقتصادی

...

شرکت‌های دانش بنیان چه اهدافی را دنبال می‌کنند؟

شرکت‌های دانش بنیان در پی خلق ایده‌ها و فناوری‌هایی هستند که از طریق آن‌ها بتوان به اقتصاد دانایی‌محور در سطح جامعه رسید. این موضوع برای اقتصاد یک دولت از اهمیت بسیاری برخوردار است، چراکه اقتصادی که بر پایه تکنولوژی و دانایی پیش برود، به توسعه پایدار جامعه منتهی خواهد شد. به همین علت از شرکت‌های دانش بنیان با عنوان موتور حرکت جوامع یاد می‌شود.

در همیت راستا این شرکت‌ها اهدافی را دنبال می‌کنند که هم در جهت تجاری سازی ایده های دانش بنیان است و هم در مسیر توانمندسازی اقتصاد جامعه. به‌طور کلی می‌توان هدف شرکت دانش بنیان را در موارد زیر خلاصه کرد:

  • ترغیب بخش‌های علمی جامعه به ارزش‌آفرینی، به‌خصوص موسسه‌های آموزشی، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، واحدهای پژوهشی و همچنین پژوهشگاه‌های سطح کشور
  • درآمدسازی از طریق اجرا و تولید فناوری‌های پیچیده و توسعه ایده‌های پژوهشی
  • ارائه خدمات تجاری سازی دانش بنیان با رساندن ایده‌ها از مرحله نظریه به مرحله تولید
  • سودآوری و افزایش درآمد واحدهای علمی و دانشگاه‌ها و همچنین مجموعه‌های دخیل در شرکت‌های دانش بنیان
  • ارائه خدمات نوآورانه برای جامعه از طریق اختراع یا تولید محصولات کارآمد و فناورانه
  • حمایت از دانش‌آموختگان و متخصصان رشته‌های مختلف برای ورود به بخش تحقیقاتی
  • شناسایی نیازهای جامعه و تلاش برای رفع آن‌ها از طریق ایده‌پردازی، پژوهش و ورود محصول به بازار
جدیدترین ایده تجاری سازی شده

ایده های موفق پیشگامان

شرکای تجاری پیشگامان

مزایای دانش بنیان بودن

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد

2051 +
پروژه های تکمیل شده
150 +
مشتری راضی
175 +
استخدام
250 +
جایزه

چه مزایایی برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم است؟

از آنجایی که شرکت‌های دانش بنیان به تولید فناوری دانش بنیان و تخصصی می‌پردازند که جامعه به آن نیاز مفرط دارد، پس دولت نیز در مقابل به حمایت آن‌ها از جوانب مختلف می‌پردازد. به همین علت این موسسه‌های دانش‌پژوه از پرداخت هر گونه مالیات‌های دولتی و گمرکی معاف هستند و همچنین عوارض مالیاتی و سود بازرگانی را نیز پرداخت نمی‌کنند.
علاوه‌بر این موارد باید به تسهیلاتی اشاره کرد که به خدمات تجاری سازی دانش بنیان کمک خواهد کرد. این تسهیلات شامل اعطای وام‌های بلندمدت یا کوتاه‌مدت بانکی و همچنین کمک‌هزینه‌های دولتی است که گاهی کم‌بهره هستند و گاهی نیز بدون سود اعطا می‌شوند. هر شرکت که بتواند از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاییدیه مربوط به دانش بنیان بودن موسسه را دریافت کند، به مدت 15 سال از معافیت‌های مالیاتی و همچنین تسهیلات بدون بهره برخوردار خواهد شد.

تامین مالی پروژه‌های دانش بنیان از چه طریق انجام می‌شود؟

شرکت‌های دانش بنیان یا خصوصی هستند و یا دولتی. شرکت‌های خصوصی به آن دسته از موسسه‌ها اطلاق می‌شود که مالکان آن را اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند و دانشگاه کمتر از 50 درصد در این شرکت‌ها حق مالکیت دارد. در مقابل شرکت‌های دانش بنیان دولتی آن دسته از مراکزی هستند که دانشگاه‌ها مالک اصلی آن‌ها به شمار می‌روند و بیش از 50 درصد بر این شرکت‌ها مالکیت حقوقی دارند. اما پرسشی که در این باره وجود دارد این است که تامین مالی پروژه های دانش بنیان این شرکت‌ها چگونه انجام می‌گیرد؟
از یک طرف این شرکت‌ها می‌توانند از طریق حمایت‌های دولتی برای ایده‌های تحقیقی خود، منبع مالی تامین کنند. با آنکه میزان سرمایه‌گذاری دولتی در بخش اکوسیستم استارتاپی و دانش بنیانی کشور نسبت به سایر کشورها بسیار ناچیز است اما می‌توان در مواردی نیز این محدودیت‌ها را به فرصت تبدیل کرد. در همین زمینه دولت با ارائه وام و تسهیلات بانکی متععد به شرکت‌های دانش بنیانی در تلاش است تا از این موسسه‌ها حمایت لازم را به عمل آورد.
این تسهیلات که از طریق صندوق ملی استعدادیابی صورت می‌گیرد، با همکاری 12 بانک و همچنین 9 صندوق تجاری‌سازی انجام می‌شود. میزان تسهیلات اعطا شده به شرکت‌ها جهت تحقق و ارائه خدمات تجاری سازی دانش بنیان از 300 میلیون تومان شروع می‌شود و به سقف 5 میلیارد تومان می‌رسد.

علاوه‌بر این، شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند از طریق اسپانسرها چالش‌های مالی خود را برطرف کنند. اسپانسرها عموماً به سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی علاقه‌مند هستند که از سودآوری آن‌ها اطمینان داشته باشند و بتوانند یک دوراندیشی مالی قوی برای آن در نظر بگیرند. به همین علت بسته به اینکه یک شرکت دانش بنیان برای تجاری‌سازی و به ثمر رساندن چه ایده و محصولی در حرکت است، می‌تواند به دنبال یافتن یک یا چند اسپانسر برای حمایت مالی خود باشد.
نکته دیگری که شرکت‌های دانش بنیان برای تامین نیازهای مالی پروژه‌های خود می‌توانند به آن امیدوار باشند، فروش سهام شرکت در بازارهای بورس و به جریان انداختن یک بازار سهامی است. با ورود کسب و کارهای دانش بنیان به عرصه بورس یک جریان مالی برای این قبیل شرکت‌ها پدید می‌آید که می‌تواند آن‌ها را در تامین هزینه‌های تجاری سازی طرح های دانش بنیان بی‌نیاز کند.

تجاری‌سازی ایده‌های خود را به پیشگامان بسپارید

همانطور که بالاتر گفتیم، یکی از چالش‌هایی که بر سر راه تجاری سازی طرح های دانش بنیان این است که صاحبان این کسب و کارها از الگویی موفقی برای مارکتینگ ایده‌های خود مطمئن نیستند و در نتیجه نمی‌دانند چطور می‌توان تکنولوژی برتر تولید شده را به دست جامعه هدف رساند. در همین راستا شرکت‌هایی تحت‌عنوان شتاب‌دهنده‌ها می‌توانند شما و ایده فناوری شده‌تان را به موقعیتی برسانند که می‌خواهید.
شرکت پیشگامان در جایگاه شتاب‌دهنده‌ای که ایده را از مرحله تحقیق به ایستگاه تجاری‌سازی می‌رساند، به شما کمک می‌کند تا از بابت به نتیجه رسیدن دانشتان به اطمینان برسید. پیشگامان با هدایت کسب‌ و کارها، حمایت از آن‌ها و تعیین مسیری پیش‌برنده به سمت فناوری پیشرفته نقش خود را در جهت ارائه خدمات تجاری سازی دانش بنیان انجام می‌دهد. گام‌هایی که این شتاب‌دهنده طی می‌کند، در عملیات‌های زیر خلاصه می‌شود:
1. ایجاد ایده
2. طرح‌ریزی
3. اجرا
4. و ایستگاه پایانی: تحویل
پس اگر زمانی فکر کردید که نمی‌توان در جهت تجاری سازی محصولات دانش بنیان به اطمینان رسید، کافی است با متخصصین پیشگامان ارتباط بگیرید.

جدیدترین ایده تجاری سازی شده

ایده های موفق پیشگامان

مشتریان چه می گویند؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد

بیا صحبت کنیم

پروژه ای دارید، همین امروز شروع کنید

مشاوران متخصص فناوری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

مقالات

ضرورت و روش های جذب سرمایه گذار برای تولید

اگر شما تجربه راه‌اندازی یک کسب و کار یا استارتاپ را داشته باشید، می‌دانید که یکی از مهم‌ترین کارها جذب...

اقتصاد دانش بنیان چیست؟ ضرورت و فواید آن

قبلا فاصله بین صنعت و دانشگاه بسیار زیاد بود؛ تاجایی که دانشجوها نمی‌توانستند از آنچه در دانشگاه آموخته بودند در...

قانون جهش اقتصاد دانش بنیان

اقتصاد دانش بنیان باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در تولید می‌شود و باعث رشد اقتصادی پایدار و افزایش سطح...

اقتصاد دانش بنیان از نگاه رهبری

در این مطلب قصد داریم تا شما را با اهمیت اقتصاد دانش بنیان از نگاه رهبری آشنا کنیم. در سال‌های...

لیست کامل کتاب های اقتصاد دانش بنیان

اقتصاد فعلی کشور ما بر پایه منابع بنا نهاده شده که بسیار کم سود و با ریسک بالا است. اما...

سرمایه گذاری چیست؟+ انواع روش‌های سرمایه گذاری

ضرب‌المثل قدیمی «پول، پول می‌آورد»، یکی از ساده‌ترین تعریف‌های سرمایه گذاری است که قاعده و قانون خاص خود را دارد....

بیایید گفتگو کنیم

مشاوره با مهندسان متخصص ما

ایمیل: info@toswp.ir
شماره تماس: 09356862531
آدرس: مشهد-توس وردپرس
با ما در تماس باشید

فرم زیر را پر کنید